|
21.03.10, 08:48 | #1 |
SID in PAT Hatasi yarinden itibaren (Türksat da) tarihe karisiyor!
Ben bugün, Ghost ve Ismail Demir den iyi bir cevap aldim.
Yarinden itibaren yeni Experimental de SID in PAT hatasi kesinlikle olmayaktir. Yöntem (Yeni Image meraklilari icin) Bu sayfadan yarin indirsiniz DM8000 HD de SID PAT tarih oldu arkadaşlar az evvel (TÜRKSAT 42) de ve (EUTELSAT W3) de dahil olmak üzere default ayarlarla oynamadan taratma yaptım ve sonuç SÜPER DM8000 HD de düzeldiyse aynı imaj dosyası DM800 HD içinde geçerlidir sanırım müsait olan arkadaşlar deneyip yazarlarsa diğer 800 kullanıcıları için iyi olacaktır tekrar hayırlı olsun. (TÜRKSAT 42) kanal 24 3D kanal urfa v.s çakışmaları yani şu meşhur SID PAT sona erdi ayrıca (EUTELSAT W3) deki cine5 ve cemtv sorunlarıda sona erdi hayırlı olsun. Multiboot kullanan arkadaşlar için ilave yapmak istiyorum bu experimental imajı flash a kurun ve tüm uydularınızı taratın sorusuz olarak daha sonra usb ye MEOBOOT pugins kurun kurulum bitince usb ye istediğiniz imajı atın mesela (Newnigma 2.8.4) meoboot da install seçip bu Newnigma imajı yüklemek istediğinizde arayüzdeki en alt seçenekte (Copy settings to the new Image) kısmını YES yapınız ve kırmızı tuş ile Install seçiniz yükleme bittikden sonra cihaz Newnigma dan açılış yapacak ve ne SID kalacak nede PAT kolay gelsin. alıntıdır ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|
21.03.10, 11:24 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 994
Nereden: EFELERİN DİYARI
Yaşım: 57
Konular: 491
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 746
Rep Seviyesi :
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 899 |
bu iyi olmuş emeğine sağlık yergun usta
ww.uydulife.tv
02.05.11, 15:11 | #3 | |||||||||
YENİ ÜYE
Üye Numarası: 3854
Nereden: istanbul
Konular: 0
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
Level: 2 [] Paylaşım: 0 / 28 |
yergün usta ben dm 800hd 2.01 *76 cihazımda dijitürkün bazı kanallarında frekans 0 gözüküyor ve kanal geçişi başarısız diyor genelde horizontal olanlarda lütfen hocam yardım
ww.uydulife.tv
|
|||||||||
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|