|
20.03.10, 11:05 | #1 |
tuner kanal geç. başarısız.sıd.pad bulunamadı şu şekılde çözdüm
sıd pat hatasında çözemediyim sadece kanal 24 ve çakıştığı frekans imkansız eyer türksat uydu yetkilileri bu hatayı düzeltirse hata alttaki resimde sıd pat deyerleri aynı farklı olmalıydı
gemını 4 50 test ok . arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra kendim çözmüş bulunmaktayım ne ınterneten indirdiyiniz setting ne de başka bişey sorununuza cevap vermez çok denedim çünkü eyer burda yazdıklarımı aynen uygularsanız sorun yaşamazsınız ilk önce gemını 4 50 nfı yükleyin ardından menü/blue-panel/ayarlar/create satellites.xml/europe.africa middle east/ buradan ben üç uyduya evet dedim sizde kendi uydularınızı seçiniz deyerleri hayır olsun ondan sonra exit basın yeşil basıp download yapın sonra menu/ kurulum/tuner ayarları/ voltaj 22khz evet gelişmiş seçin burda yapacağınız deyişiklikler diseqc tipi 1.0 uydunun bağlı diseqc emrini yapın .emirsıralaması toneburst.comıtıdet dıyerlerıne ellemeyin şimdi geldik kanallları oto aramaya hızlı şekilde arıyacağını görüceksiniz menu /kurulum/oto arama kanalları oto aradıktan sonra ve uydular arası geçişte görüceksinizki kanal geçişi başarızız son buldu ama sıd pat hatası alabılrsınız turksatın bazı kanallarında türksatta bazı frekanslarda mesala 12729 H 30000 Meltem TV Özlem TV Mesaj TV Marmara TV Kadirga TV Cem TV Su TV Dost TV Airport TV TV 5 12685 H 30000 Gaziantep Olay TV Kanalturk Kanal 3 (Turkey) Hilal TV Aksu TV Kanal T TV 58 Kanal 35 Kanal Urfa TRT 6 Tek Rumeli TV bu kanallarda aldığınız sıd pat hatasınıda menu kurulum uydu yapılandırma elle arama tek trasponder bu frekansları manuel taratın bukadar saygılar dılıyorum dreambox flashxp ile /media/hda1/movie/ içine atılıcak alıntıdır emeği geçen arkadaşa teşeküler ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. Konu yergun_002 tarafından (20.03.10 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
20.03.10, 11:58 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 2752
Yaşım: 56
Konular: 2849
Rep Gücü : 25
Rep Puanı : 764
Rep Seviyesi :
Level: 47 [] Paylaşım: 116 / 1166 |
Usta bende Dbox2 kullaniyorum ayni sorun bende de var,usta sorun Image'yle alakali. dm800 dede bence Image den kaynaklaniyor.
ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|