31.01.10, 02:16 | #1 |
Harddisk Fabrika Ayarlarına Döndürme
Bu Program Hard Diskinizi Sıfırlar.
Yani Fabrika Ayarlarına Geri Çevirir. Arkadaşlar bu program gerçekten süper.benim bilgisayarda denedim hdd biliyorsunuz ki ne kadar format atarsanız atın yine de izler silinmiyor.ve bu yıpranmalar bir mühdet sonra hdd de seslerin yükselmesine sebebiyet veriyor.arkadaşlar bu işlemden sonra seslerin dahi kesildiğini görür şaşırırsınız. 60 gb hdd için tam 7 saat gibi bir süre bekledim. ayrıca arkadaşlar bu prog ile harddiskinizi fabrika çıkış haline getirebilirsinizharddiskinde badsektör ve sektörel arızalar olan yani donanımsal değil yazılımsal bütün arızaları halleder... Bu programı indirip WİNRAR dosyası olarak geliyor. WİNRARIN İCİNDE DOSYA İMAJLI HAZIR .ve bunu nero vasıtası ile İSO formatında CD ye YAZDIRDIM VE OLDU AMA DVD YE YAZDIRIN DİYO ÖNCE CDYI DENEYİN 100% OLUR OLMAZSA DVD Yİ DENEYİN. Yada İle Cd ye Yazdırın Sonra Bios Ayarlarından Firste CD-ROM'u Seçeceksiniz. Ve Bilgisayarın Açılışında Cd'yi CD-ROM'a Yerleştiriniz. Şimdi Kuruluma Geçelim. Resimdeki Gibi Birşey Gelecek Ve Kurulum Başlayacak. Üstteki Resim Gelince Cd'den Yapacağımız İçin C Ye Basalım. Sonra Böyle Bir Yazı Gelecek Ve SpaceBar (Uzun Tuş)'a Basalım. Araya Böyle Yazılar Girecek Biz Sadece Beklicez. Böyle Bir Resim Gelecek Ve Artık Mause'muz Aktif. Bundan Sonra Resimleri Takip Edelim. Ve Artık İş Beklemeye Kaldı. %100 Olunca Finish Deyin.. İşlem Bitince CTRL+ALT+DEL Yapıp Kurulumdan Çıkalım.. Sonra Artık Bilgisayarınıza Ne Kuracaksanız Onu Kurunuz.. Örnek:Xp CDsi İle Format Atar Gibi Xp Kurun.. [HIDE][/HIDE] ww.uydulife.tv
Konu crazyossie tarafından (31.01.10 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: forum ismi gözüktüğü için ufak bir yardım |
|
31.01.10, 10:07 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 994
Nereden: EFELERİN DİYARI
Yaşım: 57
Konular: 491
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 746
Rep Seviyesi :
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 899 |
emeğine sağlık üstad..
ww.uydulife.tv