06.11.09, 23:08 | #1 |
Bilgisayarinizi hizlandiralim
BİLGİSAYARINIZI HIZLANDIRALIM...FORMAT SONRASI VEYA YAVAŞLAMIŞ BİLGİSAYARINIZDA YAPMANIZ GEREKEN KÜÇÜK BİLGİLER..!!!
[HIDE]BİLGİSAYARIN AÇILIŞ HIZINI KISALTMAK..!!! BİLGİSAYARINIZIN ÜSTÜNDE SAĞ TUŞ ÖZELİKLER SONRA GELİŞMİŞ EN ALTDA BAŞLANGIÇ VE KURTARMA YAZAR AYARLAR DİYORUZ İŞLETİM SİSTEMLERİ GÖSTERME SÜRESİ YAZAR 30 SANİYEDİR NORMAL OLAN BİZ ONU 0 YAPIYORUZ VE YANINDAKİ TİK İŞARETİNİ KALDIRIYORUZ ONUN ALTINDA GEREKİRSE KURTARMA SEÇENEKLERİ GÖSTERME SÜRESİ YAZIYO ONUDA 0 YAPIP YANINDAKİ TİK İŞARETİNİ KALDIRIYORUZ.İŞLETİM SİSTEMLERİ GÖSTERME SÜRESİNDE 0 OLMAYA BİLİR BAZI İŞLETİM SİSTEMLERİN BU DOSYALAR EKSİK YÜKLENDİĞİ İÇNİ NORMAL EN AZ 3 OLARAK İŞARETLİYEBİLİRİZ..MADEM BU KONUYA DEĞİNDİK SİZE BURDA KÜÇÜK Bİ YÖNTEM DAHA GÖSTERELİM HEMEN ALTDA BAŞLANGIÇ SEÇENEK DOSYASI DÜZENLE YAZIYO BUNU ANLAMI ŞU BİLGİSAYARINIZDA İKİ TANE İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLÜ İSE VE BİLGİSAYAR AÇILIRKEN SİZDEN İKİ ANE SEÇENEK İSTİYOR VE Bİ TANESİNE TIKLAYINCA DİĞERİNE GİRİYOSA BURDAN KALDIRABİLRİSİNİZ DÜZENELEY TIKALDIĞINIZ İÇNİDEKİ KODLARDAN İKİ TANE AYNI ÇIKICAKTIR ALTDAKİ OLANI SİLİP EVET DİYORUZ BİLGİSAYARINIZDA ARTIK TEK İŞLETİM SİSTEMİ BULUNMAKDADIR..MAKİNENİZİ YENİDEN BAŞLATABİLİRSİNİZ..!!!! BİLGİSAYARDA YARAMAYAN EKSİK DOSYLARI SİLELİM..!!! ÖNCELİKLE BİLGİSARIMA GİRİYORSUNUZ SONRA BİLGİSAYARIM C YEREL DİSK İÇİNE GİRDİĞİNİZDE WİNDOWS KLASÖRÜNÜ AÇIYORUZ İÇİNDE PERFECT DİYE Bİ DOSYA VAR DOSYAYI DEĞİL SADECE İÇİNDEKİLERİNİ SİLİYORSUNUZ SONRA GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUNDANDA SİLİYORUZ.ÇALIŞTIRA AYNEN BU KOMUTU YAZIYORUZ &temp& çıkan klasördeki bütün dosyalaarı siliyoruz. MAKİNENİN İŞLEVİNİ KONTROL ETMEK İÇİN İSE ÇALIŞTIRA dxdiag yazıp bakabilirsiniz..makineniz açılışta çok program çalıştırıyorsa msconfig yazar çözebilrisiniz..!!!! [/HIDE] ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|
16.11.09, 00:36 | #2 | |||||||||
YENİ ÜYE
Üye Numarası: 1707
Nereden: karabük
Konular: 0
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
Level: 3 [] Paylaşım: 0 / 70 |
teşekkürler