![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() MALZEMELER
6 su bardağı tavuk suyu 1 kahve fincanı buğday 1 kahve fincanı mısır 2 yemek kaşığı margarin 2 baş soğan 1 adet limon Biraz tavuk eti (beyazından) HAZIRLANIŞI Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar. Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin. 2 baş soğanı da çok ince doğrayın. Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin. 6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin. Biraz tavuk etini içine didikleyin. Hepsini iyice pişirin. Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun. ww.uydulife.tv
__________________
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
güveşte bugday çorbası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|