![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Şair değilim dedim: hele sen bir yaz dendi bilgivadisi Forumda gezinirken , yaz sevdanı Yaz deli gönlünü dostlar meclisinde paylaş Yazmaz mı deli gönül hayallerini ask topiğinde .. Şairdir tüm dostlar elele verip... Yorumlarıyla akbay022 draculus45 alper tunga makinist bilgi işlem karantina82 yergün002 köroğlu dalkılıç kenan504 dream09 ve enver yasin ve tüm dostlarımız mest ettiler... tüm üyeler de inceliğiyle vururken yüreklerden dostlar sevgi yağmuruna tuttu bizi bilgivadisinde da bir çığ gibi büyüdük Asker yolu bile bekler olduk... Biz kocaman bir Aile olduk.. Duyanlar kıskanmasın sakın .. ![]() Dostları tanıdım burada. Şiir gibi naifti yürekleri. Sevmeyi öğrendim burada Ekranıma düştü Tebessüm çiçekleri…. Şiiri bin kez daha sevdim burada Şairi ayakta alkışladı dizelerim Hüznü bir kez daha sevdim burada Bırakmadı elimi dost dediklerim. ![]() Kırılmaya gelemeyiz hiç birimiz Sevgiyle bezenmiş yüreklerimiz İncedir hassastır şair ruhumuz Dostlardan anlayıştır beklediğimiz Üşümemek için sarılalım sevgi çemberine bilgivadisinde da dolu dizgin seyir e.. ![]() Biz bir aileyiz kıskanmasınlar bizi Buluşma noktamız bilgivadisi ailesi Sizleri tanımak sizinle olmak Mutluluk ve dostluk bir araya getirdi hepimizi Solmaya yüz tutarken dostluklar Yeniden doğmak yeniden varolmak Ne kadar teşekkür etsem azdır Bu forumun kurulmasına ön ayak olanlara, Ve sevdiğim dostlarıma... ![]() ww.uydulife.tv
Konu munise tarafından (20.04.09 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|