![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Bu gün içimden Cenaze Kaldırdım Ve senmişsin ![]() ![]() ![]() Hangi gün güneşle doğup ![]() ![]() ![]() Bir sonbahar yada ilkbahar gibi ![]() ![]() ![]() Zaman zaman olupta bir gonca gül misali kıyıpta koparamadığım… O deli sevdaymışsın her defasında ![]() Denizler gibi çılgın ![]() ![]() Silahlar gibi ateşli ama adı aşkın diye avunduğum. Ve sana ne olduğunu bilmeden vurulduğum. Bir gölge gibi olsanda ![]() ![]() Evet senmişsin aylarca ![]() ![]() Anladım ki ![]() ![]() Bir bohça yüreğimde hep sensizlikle doldurduğum. Öyle bakma yüzüme kaderim ![]() ![]() ![]() Kurumadan döküldü ![]() ![]() Yada farzet beni ![]() ![]() ![]() ![]() Sözüm sana ey sevgili ![]() ![]() ![]() Ölürmüydün sanki biraz daha sevebilseydin ![]() ![]() İnci tanelerin mi dökülecekti bilmem ![]() ![]() ![]() Hani söz vermiştik bir birimize ![]() ![]() Neyse boşver ![]() boşver bu deli kadını ![]() ![]() ![]() ağzına bile alma adını. Hani sitemler ediyorum ya sana ![]() ![]() Her şey aynı diyorsun ![]() ![]() ![]() Bak halime ![]() ![]() ![]() Ölürmüydün sanki ![]() Ölürmüydün biraz daha gayret etseydin? fedakarlık alnının akı olup ![]() ![]() Çok şeymi istiyorum bilmiyorum ama ![]() ![]() Yalana gerek yok ![]() ![]() Tutmuyor dizlerim ![]() Ne kadar gülmeye çalışsam ![]() ![]() Aslı bu işte ![]() -Nası bilirsiniz kalbini? -Hep çok sevdi. -Nasıl bilirsiniz bu yüreğini? -Sevdasına ancak yetti. -Nasıl bilirsiniz gözlerini? -Hep yaşları vardı. -Nasıl bilirsiniz bu seveni? -Mutluluğuna az kaldı Alıntı ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|