![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Karadeniz'de LPG Gemisi Tehlikesi
![]() SYN MIRA İSİMLİ LPG TANLERİ YARDIM TALEBİNDE BULUNDU Kilyos Demiryerinde bulunan Syn Mira isimli LPG tankeri demir alıp hareket edemeyince yardım talebinde bulundu. Kıyı Emniyeti 1 Römorkör ve hızlı botla müdahale ediyor. Gemi, İstanbul GTHM Merkezince demir alıp hareket etmesi yönünde defalarca uyarılması sonucunda 16:15'e kadar hareket edeceğini bildirmişti. Ancak kendi imkanlarıyla hareket etmeye muvaffak olamayan gemi yardım talebinde bulundu. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, seyir, can, mal ve çevre emniyetini sağlamak amacıyla Kurtarma 4 römorkörü ve Kıyı Emniyeti 1 adlı SAR botu olay yerine sevkedildi. LPG Gemisinin boş olduğu, ancak gemide 130 ton Fuel Oil ve 78 ton Dizel yakıtı bulunduğu bildiriliyor. Gelişmeleri duyurmaya devam edeceğiz. GEMİ ADI : SYN MIRA BAYRAĞI : MALTA IMO NO : 8705723 ÇAĞRI ADI : 9HBP9 GELDİĞİ LİMAN: MIDIA / ROMANYA GİTTİĞİ LİMAN: RAS LANUF / LİBYA YÜKÜ : BOŞ YAKITI : F/O 130 TON D/O 78 TON L/O 7890 KG GEMİ TİPİ : LPG BOY : 97,51 EN : 14,8 DRAFT : 10,5 GRT : 4066 NET : 1219 DWT : 4283 YAPIM YILI : 1990 PERSONEL SAYI: 18 ACENTESİ : ZEN SHIPPING OLAY YERİ : KİLYOS DenizHaber ww.uydulife.tv
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
karadeniz'de lpg gemisi tehlikesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|