![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() ![]() karşılığı çıkmadı dönüşünü garanti gösterdiğin vaatlerinin hepsinin mührü silindi.. soluk ![]() solgun.. yüreğin dayanırsa ve bıkmadıysan oku yine bir ayrılık şiiri bu...! /..vazgeçtim artık inanmaktan../ ![]() nankör bir yoldu sevdan yürüdükçe ulaşılmayan çıkmaz bir sokaktan sana değil de hiç durmadan ayrılığa çıkan kan ter içinde kaldım /...vazgeçtim artık koşmaktan../ ![]() her yeni başlangıç bir hayalkırıklığıydı sanki ödüm patlıyor üzülmekten sevmek hüzün ![]() sevmek dert.. öyleyse beni sevmiyorum ben sevsem severmiydim seni Leyla cesareti benim ki.. /...vazgeçtim artık sevmekten../ ![]() hep ayrılırken özlerdim seni senli dakikalar kalırdı seninle benim yanımda götürdüğüm bir parça hüzündü ve şafak sayardım birdaha göreceğim güne.. teskere alamadım bu aşkta şehit düştüm.. /..vazgeçtim artık ayrılıkla savaşmaktan../ ![]() senleyken yaşadığım her anı unutulmaz kılmak için kendime her dönüşümde bir şiir daha adardım aşkımıza aldandım.. bir kumbara dolusu şimdi unutmaya çalıştıklarım öyle çok unutmalıyım ki seni adını ![]() ![]() sen kimdin ya da ben? /..vazgeçtim artık unutmaktan../ ![]() özür dilerim neyi unutacaktım ben..? kurduğum hayallerin dışına düştüm elime battı hayalkırıklıklarım akan kanlar avuçlarımdan sildi el çizgilerini kanlı bitti şiir...! /...vazgeçtim sana tutunmaktan../ Dilek Eğri ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
vazgeçtim - dilek eğri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|