22.01.09, 11:26 | #1 |
--------sensiz olmak--------
--------SENSİZ OLMAK--------İçimde ve yüreğim de ne varsa senle ilgili
Bir gecenin geç vakti Yaktım ve aydınlandım ey sevgili Muhteşemdi Senin verdiğin onca ızdırabın ve kederin yok olup gidişini seyretmesi İnanmıyorsan bana arabul o şahit kediyi Seyrediyordu beni ve yok olmakta olan seni Masum ve düşünceli bir tavırla Endişeli endişeli Korktu nedense Galiba fark etti gözlerimdeki o deliliği Onu da yakacağımı sandı hani Ama bilmiyor ki tek derdim çıkarmaktı bedenimden ve ruhumdan beni deli eden seni Sen sevmezsin zaten ne beni nede kedileri Sevmek senin neyine ki Sen bilir misin sevmeyi sevilmeyi Sen sadece iyi bilirsin insana acı çektirip adını deliler gibi bağırttıra bağırtıra ıslak sokaklarda gezdirmeyi Birde çıkmaz mı şansına bir gurup gececi Artık ne verdiyse mevlam dolaş bir şişe şarapla ıslak sokaklarda ıslak bedenle taki tan ağarana kadar deli deli Güneş yırtar yavaş yavaş geceyi Ve semada belirir güneşin kudreti Geceyle arasına girer bir beyaz çizgi Anlarsın ki o zaman vakit gelmiştir hiç belli etmeden Şimdi kurtulmak zamanıdır Islak sokaklardan ve ıslak bedenden Kalkar semaya bir gurup sokakların ıslaklığı Ve fark edersin bedenindeki huzuru Bitmiştir artık kurumuşsundur Sonbaharda kuruyan yapraklar gibi İşte o zaman tadarsın yok olup gitmenin duygusunu ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
olmak, sensiz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|