![]() |
Azrail:))
AZRAıL
Kadının biri, 46 yasındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldimi?' Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'. Narkozdan uyandıgında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve Gögüslerini düzelttiriyor. Kısacası: 'Yeniden dogmus gibi' Daha uzun bir süre yasayacagını bildigi için simdi, o kadar ameliyatın degdigini düsünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karsıdan karsıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor. Azrail'e soruyor: '40 seneden daha fazla yasayacagımı söylemistin Neden o zaman bana o ambulansın carpmasini engellemedin? Azrail cevap veriyor: 'Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım..... :))) |
Holywood'un yüzlerce kez işlediği; 'Uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri merkezden telsiz talimatıyla uçağı indirir' klişesinin uyarlanmış hali. ABD de olur da Türkiye'de olmaz mı ?
Yurdum insanı el atmış mevzuuya...: - Aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi. - Evlat sakin ol, muavin orda mı? - Hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! - Tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine. - Ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! - Düşsün pez.....nk! oraya senin oturman lazım. - Tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? - Dreksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. - Tuttum. çok eğlenceli görünüyor... - Evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? - Bismillahirrahmanirrahim. - Hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! Hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? - Sıfır. - Nasıl sıfır? dikkatli bak. - Sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz? - Otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! - Duruyoooo - Kalk s.. tir git eşşoğlueşşek! bize de panik yaptırdın. Şoför uyanınca devam edersiniz yola, hayvan! |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:37 . |