![]() |
Doktor azeri olursa:))
> > DOKTOR AZERİ OLURSA
> > > > Cumhurbaşkanı'nın veto ettiği, Başbakan'ın ısrar ettiği, Türkiye'de > > yabancı doktorların çalışmasına ilişkin tasarının yasalaşması > > sonrasına ilişkin bir öngörü: > > > > Doktor Azeri olunca: > > > > - Gelesen! > > -- Selam doktor bey! > > -- Salam... Sabahın hayır! (Selam. İyi sabahlar) > > - Ne salamı? Kızımı muayeneye getirdim. > > -- Gızım, sen yahşi birine ohşayırsan! (Kızım sen iyi birine benziyorsun.) > > -- Neee! Kızım kimi okşuyormuş? > > -- Vallahi kimseyi okşamıyorum baba! > > -- Sus kız! Koskoca doktor yalan mı söyleyecek? Ellerindeki pişikten > > anladı herhalde! > > -- Pişik ele degel kucağa yaraşır. (Kedi ellenmemeli, kucağa alınmalı.) > > -- Doktor sen ne diyorsun yaa? > > -- Siz haradan gelisiz? (Siz nereden gelirsiniz?) > > -- Biz at mıyız haradan gelecek? Doktor, ağzını topla... > > -- Gızım soyunasın, sırtına gulag asmag isterem. (Kızım soyun da > > sırtını dinleyeyim.) > > -- Baba ya... bu adam kimin kulağını sırtıma asacak? > > -- Men indi gızına dayandıraram. Marağım gabardı. Neçe ağlarsın? > > (Ben şimdi kızınızı durdururum. Merak ettim. Neye ağlarsın?) > > -- Baba ne diyo bu? > > -- Ağlamasan balam. Baban yaşlıdır, dözebilamaz. (Ağlama çocuğum, baban > > yaşlıdır, dayanamaz.) > > -- Gızım sen kârhanede çalışırsın? (Kızım sen fabrikada mı > > çalışıyorsun?) > > -- Lan p... doktor... Küüüüütttt... > > -- Özümü itirdim, dağlara kar düşende, bülbüle gam düşende, ruhum > > bedenden oynar, gözüme yumruk gelende... > > |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:45 . |