![]() |
KadinLar
Kadinlar kimine göre bir seytan,
kimine göre bir melek, kimine göre bir sevgili, kimine göre tek gecelik es, Bazi kadinlar vardir burunlari havada, Yürekleri tas, Çaresiz vakadir bunlar, Çevrelerinde masum insan olmaz, kirli bir dünyanin tam ortasindadirlar, Çogu zaman yalniz aglarlar, Bazi kadinlar vardir, Her sözü her bakisi bir siir gibidir, dost olmak için sirada bekler insanlar, yüregini severler, Bakislari umut verir, duruslari güven, Çogu insana göre saftir kadinlar, Aslinda onlar saf görünmeyi ister, Çünkü duygusal taraflarina yenilirler, kimseyi ezmek üzmek istemezler, Çogu zaman herseyi bilirler aslinda, Ama susar söylemezler, Kendi iç dünyalari vardir, Her yüzlerine güleni dost sanirlar, Her seviyorum diyene aldanirlar, Her ellerini tutani yürekli sanirlar, Saf olduklarindan degil!!! yüreklerinde masumluk, sözlerinde sahte, gözlerinde kahpe yürekler tasimadiklari için,inanirlar, Hep kaybeden taraf olmustur kadinlar, Hep yarim kalmistir güvendikleri o büyük Asklar... |
valla onlara bişey demek haşşa neme lazım sonuçta sende o sınıftasın ben es geçiyorum ama hepsi de doğru yani
|
Evett Abicimm :11: ¨¨¨¨ :11: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:01 . |