yergun_002 |
12.03.13 19:26 |
resimli 8li dieseq gigablue ayarları
resimli 8li dieseq gigablue ayarları arkadaşlar gigablue de 8 li dieseq ayarlarını veriyorum ilk önce kurulum,uydu yapılandırma,,tuner ayaraları,gelişmiş şıklarını seçtikten sonra gelelim uydu yerleştirme ayarlarına burada kişiye özel sıralama yani dieseq bağladığınız sıralama herkesin değişiktir onun için buna dikkat ediniz bu ayarlar benim ayarım sizde kendi sıralamaınızı yapınız (benim ayarlarımda w3 ile eurobird9 aynı lbn den alıyorum) kullandığım ekibman baff 9in1 dieseq sıralamayı bu şekilde doğru yaparsanız ve kendi kanal taramanızı yaparsanız kesinlikle tuner hatası almazsınız arkadaşlar ben bu şekilde kullanıyorum ayrıca baff 9in1 dieseq özellikle tavsiye ederim bu dieseq te normal karasal şıkkıda var
dieseg resmi:
burada asıl önemli olan şudur uydu sıralamsında verdiğiniz lbn numarası ile Bağımsız Dieseq Tekrarı aynı olmalıdır
bağımsız disegc tekrarı:1 (lnb numarası ile bu aynı olacak mesela hotbirt 2 se buda 2 olacak türksat 1 se buda 1 olacak
önemli ekleme:buradan: kendi uydu listenize göre seçim yapın ve xml olarak download edin ve cihazın içinde etc/tuxbox içindeki satelitesx.ml yi silip yeni indirdiğiniz xml yi oraya atın cihazı yeniden başlatın daha sonra garanti olması açısından uydu ve tuner yapılandırmasını verdiğim resimdekine göre ayarlayın kesinlikle tarayacaktır
alıntıdır emeğine sağlık harkan
|