![]() |
Çoook iyi!!!
*Hidayet ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer. Hemen önünde bekleyen
adam * *pederdir. Kapida bir melek beklemektedir.Melek pedere sorar:* * * ** * - Hiç günahın var mı peder ?* * * ** * - Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim.* * Karıma ve çocuklarima sadik kaldim. Insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim* * * ** * - Melek : Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş* * anahtarı der. Ve sonra Hidayet'e döner. * ** * - Senin hiç günahın var mı?* * * ** * Hidayet: Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım. Tanrıya * * * *dua etmedim açikçasi, inancim da zayifti ve bir günahim vardi.. Çok sert ve* * hizli otobüs kullanirdim * ** * Melek Hidayet'e döner ve bunu da biliyoruz..* * * ** * - Çok iyi al sana cennetin altın anahtarı..* * * ** * Peder bu olaya çok sinirlenir:* * * ** * - Ben hayatımı tanrıya adadım siz de gidip Bu adamı cennette benden üstün * * tutuyorsunuz, haksızlık değil mi?!!> Melek gülerek:* * - Peder sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Hidayet otobüs kullanirken* * herkes dua ediyordu. Skor farkli yani!* ** |
Süpermiş eline sağlık abim.\~~
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:50 . |