![]() |
EaSyXP SP3 2010 Ultimate Edition
.:.Sistem Gereksimimleri.:. HDD kapladığı Alan: 2 GB RAM miktarı: 256 MB(daha İyi verim İçin 512 MB RAM Tercih edin) Ekran Kartı: 16 MB (Daha net Grafik İçin 32 MB tı Tercih edin) .:.Sistem Özellikleri.:. Altyapı: Windows XP Professional Sp3 Son Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2010 Dil:Türkçe Multi Boot: Grub4Dos .:.İçerisindekiler.:. 1 Adet Multi Boot Menüsü + 3 Program 1 Adet Autorun Menüsü 1 Adet Mars installer + 12 Full Sürüm Lisanslı Program 40 Adet Walpaper (Duvar Kağıdı) 4 Adet Drıver(Sürücü) Paketi .:.Ek Programlar.:. Kurulumda Otomatik Yüklenenler: 1-DirectX9.0c Haziran Güncellemeli 2-.Net Framework AIO paketi 3- Java 6 Update 22 4- Windows Kenar Çubuğu 5- WinRaR 4.0+ Extra Temalar 7- Vista HDD Doluluk Gösterici 8- Sağtik Eklentileri 9- Windows Media Player 11 10- İnternet Explorer 8 Mars İnstaller ile Yüklenenler 1- 7zip 2- ESET NOD32 Antivirus 3.0.684 3- CCleaner 2.18 TR 4- Advanced SystemCare Pro 5- Flash Player AIO(mutlaka Yükleyin) 6- Foxit PDF Reader 3.01 7- Internet Download Manager5.19 Build 4 Final 8- Denetim Masası Eklentileri 9- K-Lite Kodek Paketi 5.9.0 Full 10- Nero Micro 8.3.6.0 Tr 11- UltraIso Premium 9.3.2 TR 12- YouTube++ Direkt Giriş .:.Eklenen Pach & Yamalar.:. SFC (windows Dosya Koruma Devredışı Bırakma) TcpIp UxTheme Pach(İmzasız Tema Desteği) Silinenler 1- Bazı Diller (Kurulum Katılımsız Olduğu İçin Otomatik Olarak Türkçe Kurulacaktı Gereksiz Birkaç Dili Sildim O kadar) 2- İndeksleme Servisi 3- Yardım ve Destek (Kullanıcıya Herhangibir Yardımı Dokunmaz Gereksiz bir Bileşen) 4- Arama Asistanı (Arama Yapabilirsiniz Ama Şu Saçma Sapan Animasyonlar Yok Zaten Gereksiz Yerede Pc Yi Kasayordular) 5- XP Turu (Kurulumdan Sonra Luzumsuz Yere ikide Bir Kullanıcıyı Rahatsız Eden XP Tanıtım sayfaları Onlarada Gerekyok) .:.Sistemden Görüntüler.:. .:.Diğerleri.:. [HIDE][/HIDE] [HIDE] |
eline sağlık
|
teşekkürler
|
saol merci
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:23 . |