![]() |
Dreambox ile Justin.tv ve Msn den yayın ! (Resimli anlatım) dreamboxla internetten ya
Dreambox ile Justin.tv ve Msn den yayın ! (Resimli anlatım) dreamboxla internetten ya
Cevap Yazdiginiz için tesekkürler.İlk önce super web camı indirin ve masaüstünüze çıkarın.(Link aşağıda) Sonra programı kurun. Kurulum işlemi bittikten sonra programı açın. Sonra video source bölümünden deskop u seçin. Sonra programı simge durumuna küçültün. Şimdi ise sıra geldi dreamboxtan görüntüyü pc ye aktarmaya bunun için DreamStream E1i kullanacağız. Programın linki altta. Program indikten sonra programı kurun ve programı açın. Ve ayarlara dreambox unuzun ip ve şifresini girin. Kaydedip o pencereyi kapatın. MSN İLE GÖRÜNTÜYÜ AKTARMA Kime görüntüyü aktarmak istiyorsanız penceresini açın ve resminizin yanında bulunan kamera resmine basın. (cam programının açık olduğundan emin olun. Konuşma penceresini küçültün ve dreamstreamı tam ekran yapın. Arkadaşınız da dreambox keyfine varsın JUSTİN TV DEN YAYIN YAPMA adresine girin ve üste create account yeni bir hesap oluşturun. Hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki broadcast a basın. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 786x454 and weights 38KB. sonra start broadcata basıp yayına başlayın |
anlatım için sağol üsdat..
|
ellerine saglık
|
Paylaşım için teşekkürler abim.
|
süper haber teşekkürler.
|
super webcam inmiyor
slm süper webcam programı inmiyor yardım lütfen
|
Alıntı: