![]() |
Temiz Xp V2 + Ekstralar
: Açıklamalar (Sonuna Kadar Okuyunuz) : -Sistem 16 Eylül 2010'a kadar çıkmış olan güncellemeleri,Internet Explorer 8 ve Windows Media Player 11'i içerir. -Yine her sistemde olduğu gibi,"gerçekten gereksiz" ve "yerine yenilerinin konulduğu" bileşenleri kaldırdım. -Görsel açıdan simgeleri değitiren ve kendi yapımım olan Simge değiştiricie v4 kullanılmıştır. -Sata Sürücüleri sisteme entegredir.Başka hiç bir sürücü eklenmemiştir. -İmzasız Tema Desteği sağlanmış ve sisteme 2 adet şık tema entegre edilmiştir.OEM Klasörü ile temalara uyumlu wallpaperler eklenmiş,Youtube giriş için gerekli host dosyası (Kendi kullandığım) sisteme entegre edilmiştir.Kullanıcı hesabı resimleri tamamen değiştirilmiştir.Ayrıca Ağ paylaşım sınırı kaldırılmıştır. -Kurulum sırasında sadece bilgisayar adı ve "Administrator" hesabının şifrelesini sormaktadır. -Net Framework 4, bazı kullanıcılarda ağ simgesinin gecikmesine yol açtığı için eklenmemiştir.Zaten Windows Update siteside bunun kritik oladak görmemektedir. -Reklam yoktur.Sadece "Destek Bilgisi" kısmında ufak bir açıklama vardır ki o kadarıda benim hakkımdır. -İndirmelerinizin sağlıklı tamamlanması açısından JDownloader,IDM,FlashGet,Free Download Manager,DAP gibi indirme yöneticileri kullanmanızı öneririm. -Son olarak "ama bugün yeni güncelleme çıkacak","genemi hotfile",rapid alternatif yok mu?" gibi cümleler kullanmayın.Linkler bu şekildedir,alternatif yoktur.Sistemi ve uploadı yapana saygı gösteriniz : Çıkarılan Bileşenler : ;# Ağ # MSN Explorer Windows Anında Mesajlaşma [Messenger] ;# Çoklu Ortam # Örnek Müzikler Resimler ve Arkaplanlar ;# Işletim Sistemi Seçenekleri # .NET Framework Arama Asistanı El ile Kurulum ve Yükseltme Güvenlik Merkezi Kullanıcı Hesap Resimleri Masaüstü Temizlik Sihirbazı Tur ;# Servisler # Indeksleme Servisi ;# Klasörler # DOCS SUPPORT VALUEADD : Ekran Görüntüleri : : Eklenen Ekstralar : -.Net Framework 3.5 -Flash Player -Shockware -SilverLight -Java -Visual C++ 2010 -Direct X 2010 -Sürücü Doluluk Göstergesi -Windows Vista Sesleri -Aero Cursors -X-Thumbs : İndirme Linkleri : [HIDE] [/HIDE] |
paylaşımın için çok sağaolasın kardeşim teşekkürler saygılarımla
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:07 . |