..:: BİLGİ VADİSİ ::..

..:: BİLGİ VADİSİ ::.. (http://www.bilgivadisi.biz/index.php)
-   Şiir ve Güzel Sözler (http://www.bilgivadisi.biz/forumdisplay.php?f=308)
-   -   Etkileyici Sözler (http://www.bilgivadisi.biz/showthread.php?t=2694)

crazyossie 26.08.08 02:37

Etkileyici Sözler

ilk goruste aska inanirmisin? Yoksa disari cikip tekrar mi gireyim...

♥ seni uzaktan sevmeyi,sana bakmadan gormeyi,seni duymadan dinlemeyi,gozyaslarimla gulmeyi,kavusmak icin sabretmeyi ogrendim ama, sensiz olmayi asla ogrenemedim.

♥ dost vurulunca degil, unutulunca kahrindan olur. Biz sevdiklerimizi kir cicegi gibi avucumuzda degil, kursun yarasi gibi gonlumuzde saklariz.

♥ sen hic denizin dibine baktiginda yesil ormani gordun mu? Sakin imkansiz deme; cunku ben senin gozlerine baktigimda olulerin bile sahit olamadigi cenneti gordum

♥ insanlar gelmeleriyle yalnizliklarini dagitanlari severler, gitmeleriyle kendilerini yalniz birakanlara asik olurlar.

♥ sensizligi buzlara yazdim; guneste erisin diye. Hasreti sahile yazdim; dalgalar gotursun diye. Adini kalbime yazdim; birlikte gomulsun diye...

♥ ozlemek guzel seydir, ozluyorsa ozlenen. Beklemek guzel seydir, gelecekse beklenen. Sevmek guzel seydir, seviyorsa sevilen...

♥ biraz buruk bir duygu yuklenirse yuregine, gozlerin zaman zaman takilirsa uzaklara, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa, bilki biryerlerde ozlenmissindir.

♥ bu dunyada 6 milyar insan var,30 milyonu uyuyor, 20 milyonu yemek yiyor, 10 milyonu muzik dinliyor, 1 guzel kiz da mesaj okuyor...

♥ seni gunde bir kere dusunuyorum, o da 24 saat suruyor...

♥ oyle senden cok uzaklarda degilim, gormesini bilen gozlerin bakisindayim. Belki sana senden daha yakin bir yerde, carpan kalbinin her atisindayim...

♥ birgun dudaklarin kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazinda usursen gunesi getiririm sana eger gonlun bir sevgi ararsa kalbimi sokup getiririm sana...

♥ gozlerin nehir, kaslarin kopru olsa tam ortasindan gecerken ipler kopsa, yanagindan suzulup dussem dudagina. Beni opermisin yoksa bir goz yasi gibi silermisin..

♥ seni tanimadan once ben degildim, seni tanidiktan sonra bendeki bensizligin aslinda sensizlik oldugunu anladim...

♥ sevgiyi gostereceksin, soylemek yetmez. Sevgi gozlerinde olacak, sozlerin yetmez. Sevgi herseydir, kalbe hapsedilmez. Seveceksin benim gibi ama yuregin yetmez..

♥ bir insanin idealleri olmali, sonsuzluk gibi bir insanin ozlemi olmali, ozlemle acan cicekler gibi bir insanin birtanesi olmali, o da senin gibi...

♥ dalgalar kiyiya carparken su sozu soyler; seni seviyorum...

♥ en agir isci benim. Cunku 24 saat seni dusunuyorum...

♥ ne seni unutacak kadar zaman gececek, ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek, birakip gitsemde unuturum sanma, zaman alismayi ogretir, unutmayi asla...

♥ layik oldugun yer seni kabul etmese bile, giydigin gelinlik yerine kefen olsa bile, ardindan gozyasi dokenin olmasa bile, bekleme artik donmem sana...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:15 .