![]() |
Windows Xp+ [mayıs 2010] - [1 Cd] - [katılımsız]
Windows Xp+ [mayıs 2010] - [1 Cd] - [katılımsız] Çalışmanın genel özellikleri başlıkta yazdığı gibidir.Bir kere daha incelersek: - MSDN XP Pro. SP3 Türkçe kullanılarak modifiye edilmiştir her zamanki gibi. - HFSLIP son sürüm kullanılarak yapıldığı tarih (16 Mayıs 2010) itibariyle 'önemli' güncelleme göstermemektedir. - Çalışma yukarıda bahsedildiği gibi 1 CD (Yaklaşık 699 MB) boyutundadır. - Orijinallik doğrulamasından tabii ki geçer. - Güncel Anakart,CPU,Lan,WLAN sürücüleri ve güncel olmasa da SATA sürücüleri eklenmiştir. - FormatlıkCD'deki aynı ince ayarlar ve yamalar (Uxtheme,TCPIP ve SFC) yapılmıştır.FormatlıkCD çalışmamda ayar bazında bir sorun çıkmadığından bunda da kullanmayı uygun gördüm. - CD'den yer kazanmak adına,aşırıya kaçmadan biraz bileşen de silinmiştir. - Formattan sonra herkesin kurmak isteyeceği temel programlar eklenmiştir. - XPize 5 Release 6 kullanılarak görsellik sağlanmıştır.Türkiyede sanırım XPize 5 kullanılarak yapılan ilk modifiye bu. Ayrıca birkaç tema eklenmiştir. - Kurulum çözünürlüğü 800x600 olarak ayarlanmıştır. Eklenen güncellemeler: Windows XP Mayıs 2010 Güncellemeleri Internet Explorer 8 ve Güncellemeleri Windows Media Player 11 ve Güncellemeleri DirectX 9 Şubat 2010 .Net Framework 1.1 - 2.0 - 3.0 - 3.5 AIO Türkçe (.Net 4 eklemedim çünkü yer yoktu) Windows Installer 4.5 MRT Mayıs 2010 (Kötü amaçlı yazılım temizleme) WGA 1.9.40 Kök sertifikalar güncellemesi Eklenen Eklentiler: Vista Fontları - Sesleri UxTheme İmzasız Tema - TCPIP bağlantı sınırı(250) - Windows dosya koruması yamaları Temalar ve birkaç arkaplan (Varsayılan olarak Windows 7 gelir) Bilgisayarı kapat menüsünün yanında Hazırda beklet çıkar Kels Runtimes Fare imleçleri XPize 5 Release 6 ile görsellik sağlanmıştır. Eklenen programlar (Tamamı an itibariyle günceldir) Mozilla Firefox AIMP2 + DFX Office 2003 + 2007 Uyumluluk Paketi Windows Live Messenger + Plus + Ne dinliyorum CCleaner Flash + ShockWave + Java + Silverlight K-Lite Mega Codec Pack WinRAR Vista HDD doluluk göstergesi [HIDE] LİNKLER UYUMLUDUR KARIŞIK İNDİREBİLİRSİNİZ [/HIDE] |
paylaşımın için çok sağaolasın
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:40 . |