![]() |
Şerefine DeğiL Sevgilim Şerefsizliğine !
* iyi dinle iyi dinle ki bana dair ne varsa yalan yanlış her şey ama her şey yüzleşecek bu mısralarda
*bugün haber aldım senden *defalarca çarpıp nefretim kapılara * sokaklara vurdum kendimi *serseri kaldırımlar ayağıma dolaştı *yalanlarla soğuttum yüreğimi *kahrettim *kan sustum * ama hep *sustum *bilirmisin * kaç geceler *seni *düşünür gizli gizli *ağladığımı *sanki *celladı olmuştum hayellerimin umutlarımın katili *ve genç ömrün Azraillin her gece çalıp rüyalarımın kapısını beni dirhem dirhem öldürdün *dünyayı dar etcektim sana * önüme diz çöküp yalvarcaktım bensizliğin *acısı oturduğu zaman içine yokluğuna ilmek olduğunda dolandığında boynuna ipine çekecekdim ama olmadı yapamadım *belki de sana kıyamadım, bilirmisin kaç geceler seni düşünüpte içdim *Şerefine değil *sevgilim ŞEREFSİZLİĞİNE * ben seni sevmişim *sabahlara kadar ağlayıp kuruttuğum göz yaşlarımı kim sormadı halimi *kimse acımadı bana *şarkılarla dertleştim bir başıma unuttum diyip kutladığımda *sensizliği silmek istediğim göz yaşlarımı aynaya her baktığımda gözlerimde senin gördüm ! * baş ucuma resmini koydum *nasıldı * acımazdı *bakışların nasılda zalim ben senimi sevmişim ? * kırık dökük bir bahar mı kalacaktı senden geriye *ve ihaneti hiç inmeyen sancısı seni benden çalıcaklarmıydı bir kuş gibi uçup gitcekmiydin *yüreğimden bir daha dönmiycekmiyidin hangi kahpe kurşunla biti bu mavi sevda ağlamak neyi değiştirir ki her şey biti *artık her şey bitti *hayallerimin cellatı umutlarımın katili ve zavvalı ömrüm acımasız Azrail’ li beynimdeki tek kurşunla vurdum kendimi artık gelip ala bilirsin emanetini ………………………….. |
cok guzel paylasım ıcın tesekkurler
|
Paylaşım için teşekkürler oprt
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:40 . |