..:: BİLGİ VADİSİ ::..

..:: BİLGİ VADİSİ ::.. (http://www.bilgivadisi.biz/index.php)
-   Edg Nemesis 500s Backup (http://www.bilgivadisi.biz/forumdisplay.php?f=747)
-   -   EDG Nemesis Extra Addons --Resimli anlatım (http://www.bilgivadisi.biz/showthread.php?t=19375)

delphin 18.01.10 16:35

EDG Nemesis Extra Addons --Resimli anlatım

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
EDG Nemesis Extra Addons

EDG Nemesis image'de Addons bölümünde Emulatorlerle ilgili bölümler yoktur .

Mesela CCcam ve diğer gerekli dosyaları . Dil seçenekleri gibi .

Şimdi vereceğimiz Extra Addons bu dosyaları Dreambox'dan indirmenize olanak sağlıyacaktır .
Ekteki dosyayı indirip zipten çıkarınız FlashFXP programıyla Dreambox'a bağlanıp var / etc içine dosyayı atınız (Dosya internet browseri) (İndirebileceğiniz dosya konunun altındaır)

Resimli anlatım ve gerekli açıklamalar

-- Kumandanızdan Mavi tuşa basarak gerekli Blue panel (EDG Nemesis) bölümünü açınız .

-- Açılan Blue panelden sonra tekrar Mavi tuşa basarak Addons bölümüne geliniz .

-- Açılan bölümde Download Extra bölümüne tıklayanız . (Addons Extra Dreambox içine atılmayınca bu bölüm gözükmez)

-- Açılan Panelde Emu bölümünde Server bağlanmak için CCcam , Gbox , vb emulatörleri indirebilirsiniz .

-- Yan panele geçmek için kumandanızdan Vol + tuşuna basarak gerekli Emulatör ve diğer gerekli eklentilere geçebilirisniz .

-- Config bölümünden Emulatör için gerekli dosyaları indirebilirsiniz . (Config kısmında örnek CCcam info , CCcam provider ,CCcam prio dosyaları cihaza yüklenir)

Not:
Confing dosyasını herzaman indirmenize gerek yoktur . İndirme işlemi yapacağınız zaman cihazınızdaki dsoyaların yedeklerini alınız .

-- Plugin bölümünden televizyon ekranında (CCcam info programı) kartları ve server bağlantılarınızı göreceğiniz programları indirebilirsiniz .

-- Update bölümünden ke'y indirmeye yarayan (HAcksatV9) programlar indirebilirsiniz .

-- Not:
İndirmek istediğiniz herhani dosyanın üstünde iken kumandanızdan - OK - tuşuna basınız - EVET - seçeneğini seçerek indirme işlemini başlatabilirsiniz .

EDG Nemesis ile dünya elinizin altında Klon cihazlarda dahi rahatça kullanabileceğiniz bir Emulatördür .

EXTRA Zip dosyasını ekten indirmeyi unutmayınız .

Not:
İlegal izlemeye yönelik izlemeler herzaman zaman alıcı ve daha masraflı olmaktadır . Cihazı alıp günler geçtikçe bunu sizde fark edeceksiniz Dreambox sadece hayalleri süsler kendisi bir işe yaramaz alın deneyin nekadar fuzili olduğunu göreceksiniz . Demedi demeyin

delphin 18.11.10 21:30

Extra addons adresi yenilenmiştir . Çalışmıyan arkadaşlar yeni adresi indirebilirler .

altuna 02.12.10 03:11

teşekkürler dostum.

albayceyhun 04.02.11 10:49

teşekkürler

komer 17.02.11 15:54

server not found ikazı alıyorum.... acaba ekstra addons çalışmıyormu ...

memoli81 17.02.11 22:00

tşk eline sağlık

aloski 22.02.11 15:15

teşekkürler

byserhal 23.02.11 11:58

tesekkurler

albayceyhun 24.02.11 10:36

teşekürlerrrrrr

tunc598 24.02.11 13:35

llerine sağlık üstad

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:39 .