![]() |
haftanın fıkrası
>> > > >>> >Üç kadın arkadaş bir kaza sonucu aynı anda hayatlarını
>> > > >>> >kaybedip cennete giderler. >> > > >>> > >> > > >>> >Cennetin kapısında onları karşılayan melek : "Bizim burada >>uymanız >> > > >>>gereken tek kural var.. O da ördeklere dikkat edin sakın >> > > >>>üstlerine basmayın" der. >> > > >>> > >> > > >>> >Sonra kapı açılır üç kadın cennete girerler. >> > > >>> > >> > > >>> >Gerçekten de etrafta ördek doludur. >> > > >>> > >> > > >>> >Üstlerine basmamak adeta imkansızdır. >> > > >>> > >> > > >>> >Dikkat etmesine rağmen kadınlardan biri kazayla bir ördeğin >>üstüne >> > > >>>basar. > >> > > >>> >Hemen Cebrail belirir.Yanında son derece çirkin bir adam >> > > >>> >vardır. >> > >> > > >>> >Kadını kolundan adama kelepçeler ve "Ördeğin üstüne basmanın >>cezası >> > > >>>olarak sonsuza kadar bu çirkin adama kelepçeli olarak >> > > >>>yaşayacaksın" der. >> > > >>> > >> > > >>> >İkinci gün kadınlardan biri yine kazayla bir ördeğin üstüne >>basar >>ve >> > > >>>Cebrail anında yanında çok çirkin bir adamla gelip onları >> > > >>>kadına >>ceza >> > > >>>olarak birbirlerine kelepçeler. >> > > >>> > >> > > >>> >Üçüncü kadının gözü bu olaylardan çok korkar. >> > > >>> > >> > > >>> >Diğerlerinin akıbetine uğramamak ve sonsuza kadar çirkin bir >>adama >> > > >>>kelepçelenip yaşamamak için her attığı adıma acayip dikkat >> > > >>>etmeye >> > başlar. >> > > >>> > >> > > >>> >Aradan aylar geçer ve hiçbir ördeğin üstüne basmaz. >> > > >>> > >> > > >>> >Derken bir gün Cebrail belirir. >> > > >>> > >> > > >>> >Bu kez yanında boylu poslu inanılmaz derecede yakışıklı bir >> > > >>> >adam >> > > >>>vardır. > >> > > >>> >Cebrail hiçbir şey söylemeden yakışıklı adamla kadını >> > > >>> >kelepçeler >>ve >> > > >>>yine birşey söylemeden çeker gider. >> > > >>> > >> > > >>> >Kadın artık mutluluktan uçmaktadır. >> > > >>> > >> > > >>> >O güne kadar gördüğü en yakışıklı adamla kelepçelenmiştir. >> > > >>> > >> > > >>> >Adama >> > > >>>döner ve "Ben acaba ne yaptım da sonsuza kadar senin gibi >> > > >>>güzel bir adamla birlikte olmayı hak ettim" der. >> > > >>> > >> > > >>> >Adam suratı asık bir şekilde cevap verir. >> > > >>> > >> > > >>> >"Vallahi seni bilmem ama ben az önce bir ördeğin üstüne >> > > >>> >bastım" >> >> >> |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:10 . |