yergun_002 |
15.09.09 23:50 |
IMAJTEAM Addons Panel
IMAJTEAM Addons Panel
Merhaba , Uzun Uğraşlarım Sonrasında Yeni Addons Panelimizi Paylaşıma Sunmanın Gurunu Yaşıyorum..Gerçektende Oldukça Emek ve Zaman İstiyor.Şuan İçin Test Aşamasında Olup Bu Hafta Tamamen Bitirmeyi Planlıyorum..
Peki Zaten Gemini Addons Varken buna ne gerek vardı diye düşünenler elbet olacaktır.IMAJTEAM Addons Paneli Kurmaktaki Amacım Gemini,Nabilo Gibi Imagelerin Serverlerinin Tamamını Bulundurup Extralarla Zenginleştirmekti.Örneğin IMAJTEAM Addons Panel ile Serverlere Eklenmeyen GBox Sürümleri,Control Centerler,Hazırladığım ve Hazırlayacağım Yeni Settingler,Güncel Keyler,Altyazı Pluginleri,DrTic vs vs Hepsini Bir Tıkla Otomatik Kurabileceksiniz.
Bu Hafta Tüm Gbox , CCcam , Mgcamd gibi emuların Bütün sürümlerini Güncellemeyi Düşünüyorum..Destek Vermek İsteyen Arkadaşlarımız Olursa , Gerek Skins , Gerekse Setting , Addons Panele Ekleyip Zenginleştirebilir.Bu konuda destek vermek isteyen arkadaşlarımız bana PM yoluyla ulaşabilirler.
Kurmak İsterseniz;
Verdiğim Dosyayı Rarlı hali /tmp Klasörüne FTP den atıp Manuel Instalden Kurunuz..
IMAJTEAM Addons Panel Enigma1 İçindir.
Sadece Gemini Imagede TEST EDİLMİŞTİR!
ayberk ustaya teşekürler emeklerinden dolayı
|