![]() |
dreambox flash değiştirme
sayın yetkili ve konuda bilgili arkadaşlardan ricalarımla bana dreambox 7025 için flash ı almanyadan getirttim ben flash ı taktım bundan sonra flashı nasıl yukleyecem ve imageyi nasıl yüklerim acil yardım ediniz lütfen direk dreamupla yukledim normal sorunsuz yukledi ama ekran öylece ekranda gemini logosu takılıdı kaldı ekranda ip no falan var detaylı anlatırsanız memnun olurum
önemli bir not:makinayı internet özerinden image yuklemeye çalıştığımda dreambox ın sitesi bağlanıyor bana flash diye bir dosya yuklememi söylüyor dosyayı indirdim dosya uzantısı belli değil ve flas a nasıl yukleyeceğimi bilmiyorum |
arkadaşım birde bunla atarmısın sayfayı veriyorum nasıl atılacagını yazdım
|
teşekürler bilgi için usta
|
ilginize teşekür ederim bu yöntemide denedim ama olmadı sonuç aynı malesef
bu uyarının çözümü :dreambox ın sitesi bağlanıyor bana flash diye bir dosya yuklememi söylüyor dosyayı indirdim 82 mb. dosya uzantısı belli değil ve flas a nasıl yukleyeceğimi bilmiyorum bunu haletsem olacak |
siz flaş dosyasını dreambox modeline göre indiriyorsunuz değilmi?? yoksa başka bir imege yüklemeye çalışırsanız sistem kabul etmez
|
tabiki ama bu flash dosyası dediğim galiba image yuklemeden önce yuklenmesi gereken bir dosya olarak anlıyorum dil almanca olduğu için birebir anlamıyorum uyarıda önemli bir değil diyor bu güncel dosyayı indirin diye bir şey yazıyor
|
arkadaşım benimde fazla yabancı dilim yok bu yazıları türkçeye çevirip ne demek istediğini anlabilirsin istersen google dan ceviri yapabilirsin
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:02 . |