![]() |
Yazik bu bankacilara ...
> > Hep bankacilari suclarlar bir de onlarin acisindan bakin.J ACIZ BI BANKACI
> > MUSTERI : para cekecektim. > > - hangi hesaptan > > - benimkinden. > > - tamam beyefendi de sizin hesap kac? > > - bilmiyorum. > > - isim neydi? > > - benim gendimin mi? > > - YOK E... (denemiyo tabii..) > > ******** > > - gunaydin. sizin islem neydi? > > (bir arkada bekleyen bayan ) : sohbet etmeyi birak da isini yapsana > > kardesim. ! > > ******** > > MUSTERI : Ben aycell faturasini bankadan yatirdim. ama hattim > > borcundan dolayi kapandi. > > - nasil olur? biz aycell tahsilati yapmiyoruz ki? > > - ben oyak'dan yatirdim zaten. > > - ? > > - ona bi baksak. olmuyo mu? oyak cok kalabalik da... > > - olurmu kardesim. ben nasil gorurum oyagin hesaplarini? > > - sundan baksan?(bilgisayari gosteriyor.) hani onlar da oradan bakiyo > > da. olmuyo mu oyle? > > - oluyo canim. hatta elim degmisken tapu da, muhtar falan da isin > > varsa onu da aradan cikaralim. > > ************ > > - dogum tarihiniz? > > - 57 > > -tam tarih aliyim? > > - 1957 > > *********** > > (kredi kartlari icin call center genelde anne kizlik soyismini ve > > mezun olunan ilk okulu guvenlik sifresi olarak kullaniyor) > > - mezun oldugunuz ilk okul? > > - ben lise mezunuyum. > > - tamam da bana ilkokul adi lazim. > > - iyi de ben liseyi bitirdim! > > - ? > > ******** > > - anne kizlik soyismi? > > - bilmiyorum. > > - (pratigiz ya!) dayiniz soyismi ne? > > - ya bi kart vereceniz taa dayimi karistiriyonuz. istemem kart mart. > > (hisimla subeyi terk eder.) > > ******** > > Meraba ben Serkan nasil yardimci olabilirim? > > - Benim telefonda bi problem var bankomatta islem yapamadim > > - Peki ilk once telefonunuzun ''menu' tusuna sonra da ''5''tusuna basin... > > - Evet... Tamam... > > - Ekranda ne var simdi? > > - Show tv... > > - ??? > > ******** > > - Iyi gunler kredi karti basvurunuz icin aramistim sizi... > > - Tabi buyrun.. > > - Mesleginiz nedir acaba? > > - Hayat kadini... > > - .. Ozel sektor yaziyorum ben... > > - O da olur!..Kamu yazsaniz..... > > ******** > > Kadin : Merhaba ben kredi kartinizla kopek almistim... > > Yetkili: Evet efendim?... > > Kadin : Bu kopegin kulaklari duymuyor. Acaba sigorta kapsamina giriyor mu? > > Yetkili: Ben bi ustume danisiyim !!!?!!... > > ******** > > - Iyi gunler, hosgeldiniz, nasil yardimci olabilirim? > > - Para cekemiyorum ben... > > - Sifrenizi yanlis giriyormussunuz Ahmet bey!... > > - Sifre mi? Benim sifrem hep aynidir, Istanbul'un kurtulusu... > > - Lutfen, bana sifreyi soylemeyin efendim. > > - Hah, tamam hatirladim, 1956!!! > > - Efendim o Istanbul'un kurtulusu degil ama... > > - Yaaaa!... Kacti Istanbul'un kurtulusu? > > - Efendim ben malesef soyleyemem bunu size. > > - Niye sen de mi bilmiyosun?... > > - Biliyorum, ama guvenlik acisindan benim sifreyi bilmemem gerekiyor. > > - Ben sana sifreyi sormuyorum ki!... Istanbul'un kurtulusunu soruyorum. > > - Evet, ama... ???!!! > > ******** > > Buyrun Bankacilik Destek > > - Alo ben Konya, Ya benim bu printer calismiyor!... > > - Windowstami calisiyor? > > - Evet > > - Bilgisayar printeri goruyor mu Konya? > > - Evet, karsi karsiyalar!... > > ******** > > -Guvenliginiz icin bir kac soru sormam gerekiyor. > > -Dogum yeriniz? > > - Erzurum... > > - Dogum tarihiniz? > > - 23 Ocak 1957 > > - Annenizin evlenmeden onceki soyadi? > > - Anami karistirma lan bu ise! > > - ?????!!!!! > > ******** > > - Su an bankanizin ATM'sinden maasimi cekemiyorum. > > - Uzgunuz efendim gecici bir hatadan oturu su an tum sistemlerimiz > > off'tadir. > > (Bir saat kadar sonra musteri yine arar) > > - Ben su an Of'dayim ve hala parami cekemiyorum... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:01 . |