![]() |
Gunun fikrasi
Temel köy yolundan şehre ilerlemektedir, karşıdanda
Temelin köyünden biri temele doğru yaklaşmaktadır.. köylü: selamun aleyküm temel. temel: aleyküm selam hocam. köylü: nasılsın inşaallah ? temel: iyiyim hocam sen nasılsın ? köylü: iyiyim hamdolsun, temel bak sana bir şey anlatacağım. temel: buyur hocam. köylü: temel, sen bir gün öleceksin. sevdiklerin, eşin, dostun seni gömecekler. yeraltı dünyasının bilinmeyen canlıları senin bedenini yiyecekler ve sen toprağa karışacaksın. sonra bir çiçek olup o toprakta yeşereceksin. inekler, danalar gelip seni yiyecekler ve gidip kuytu bir köşeye pisleyecekler. ve ben o pisliğe bakıp diyeceğim ki, 'yaaa temel, neydin n´oldun'. temel: peki ben sana bir şey anlatabilir miyim ? köylü: buyur temel. temel: bak, sen bir gün öleceksin. sevdiklerin, eşin, dostun seni gömecekler. yeraltı dünyasının bilinmeyen canlıları senin bedenini yiyecekler ve sen toprağa karışacaksın. sonra bir çiçek olup o toprakta yeşereceksin. inekler, danalar gelip seni yiyecekler ve gidip kuytu bir köşeye pisleyecekler. ve ben o pisliğe bakıp diyeceğim ki, 'yaaa hocam, hiç değişmemişsin'. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:56 . |