..:: BİLGİ VADİSİ ::..

..:: BİLGİ VADİSİ ::.. (http://www.bilgivadisi.biz/index.php)
-   OYUN HİLELERİ (http://www.bilgivadisi.biz/forumdisplay.php?f=285)
-   -   Oyunları Cd siz Çalıştırmak (http://www.bilgivadisi.biz/showthread.php?t=1212)

karantina82 06.08.08 19:05

Oyunları Cd siz Çalıştırmak

Vitural Clone Driver İle Sanal Sürücü

Meraba Arkadaşlar İso Üzantılı Oyun ları çalıştırmanıza Yarayan Kullanımı son derece basit olan clone driver kullanımını Anlatacagım Umarım Faydalı olur

İlk Önce Programı İndirin ve Kurun

ALTERNATİF

1 : Programı kurduktan sonra bilgisayarım dan sanal sürücüsünü görelim

2 : vitural clone driverın üzerine sag tıklayıp Vitural clone driverden mount seçenegini seçelim

3 : Açılan pencereden hangi oyunu çalıştırmak istiyorsanız onu seçelim iso uzantılı

4 : Oyunu seçtikten sonra aç diyoruz ve oyun artık sanal sürücüde oyun kurulumuna geçebilirsiniz

e.han 16.08.08 22:37

paylaşım için teşekkürler

ShadoW 19.08.08 11:21

Paylaşım güzel ama benim daha basit bir tavsiyem var. sitesine girin ve orada aradığınız oyunun NO-CD,NO-DVD dosyaları mevcut.Siteye girdiğinizde sol tarafta arama kutucuğu var oraya aradığınız oyunun adını yazın "Search GameCopyWorld" butonuna basarak oyununuzun CD'siz çalışmasına yarayan .exe uzantılı dosyasını indirip sizdeki oyunun .exe uzantılı dosyasıyla değiştirin.Bu kadar basit.Bende eskiden karantina88 arkadaşımızın yaptığı gibi sanal CD ler yapıyodum ve sonra baktimki bu iş hem uzun sürüyo hem de bilgisayarıma disk birleştirmesini yapmaya çalıştığım zaman benim işimi engelliyordu.karantina88'in gösterdiğide bi çare ama bence direk dosyayı indirip bi nevi crack yapmak daha basit.

NOT:İndirdiğiniz .exe dosyalarında virüs olduğundan şüpheleniyosanız adresinden bütün virus programlarından taramaya tabi tutabilirsiniz dosyanızı.

karantina82 19.08.08 12:08

teşekkürler @shadow ne kadar çok ve basit yol o kadar rahat ve güzel kullanım , paylaşım

ShadoW 19.08.08 12:55

pek anlamadım

Alıntı:

karantina88´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3599)
teşekkürler @shadow ne kadar çok ve basit yol o kadar rahat ve güzel kullanım , paylaşım

iyi bi şey mi dedin kötü mü pek anlamadım :)

karatina88 sen oyunları CD'siz çalıştırmak için mi yoksa CD'siz kurmak için yollarını anlatıyorsun
ve
benim anlattığım yolu korsanlıkla bir alakası olduğunu düşünenler için özür dilerim

makinist 19.08.08 13:06

Alıntı:

ShadoW´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3603)

karatina88 sen oyunları CD'siz çalıştırmak için mi yoksa CD'siz kurmak için yollarını anlatıyorsun
ve
benim anlattığım yolu korsanlıkla bir alakası olduğunu düşünenler için özür dilerim

Cd siz çalıştırma üzerine anlatım yapılmış paylaşımların için teşekkürler ShadoW

karantina82 19.08.08 14:14

Alıntı:

ShadoW´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3603)

ve

kötü bir mesaj yazmam ben sadece yanlış anlama var ortada anlatımların için teşekkür ettim farklı yollar olması ve bunu paylaşmanın güzel olduğunu sölemek istedim gerçekten yukarıdaki cümle o kadar kötümü ~~~~

benim anlatımımda imajlarla hem cd siz yükleme hemde yükledikten sonra sanal sürücüde tanıtılı haldeyken cd siz oynayabilirsin

ShadoW 19.08.08 14:16

yok kötü falan demedimde yani sözlerin hem iyi bi şey diyodu hemde sanki kötü gibi geldi bana

karantina82 19.08.08 14:20

Alıntı:

ShadoW´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3614)
yok kötü falan demedimde yani sözlerin hem iyi bi şey diyodu hemde sanki kötü gibi geldi bana

güzel paylaşımlar \~~

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:37 .