![]() |
fıkraaa..süper :) )
>
> Newyork'ta ikiz kuleler yıkılmadan önce bir adamla bir kadın kulelerin > tepesinde akşam yemeği yiyorlarmış. Romantik bir yer, ortam süper, > Newyork acayip güzel, kemancılar, yemek... her şey süper... kadın > mest... başlamışlar muhabbete.. adam konuştukça kadın hayran, adam > konuştukça kadın hayran.. adam en sonunda konuyu yatağa getirmiş: > > -Yatalım mı?? demiş..Kadın, birden ayağa kalkmış; > > -Lanet olsun size, bütün erkekler aynısınız.. aklınız fikriniz > yatakta.. deyip kendini camdan aşağıya atmış.. > > 65. katta bir İngiliz camı açmış hava alıyor.. bi bakmış ki kadın > düşüyor.. kadını belinden yakalamış..; > -Napıyorsun?? demiş.. > Kadın ağlamaklı; > -Yaşamak istemiyorum. . demiş.. > İngiliz; > -Olur mu hiç, hayat güzel, bak, seninle Londra'ya gideriz.. > Kadın > -eee sonra? demiş.. > > İngiliz; > > -Orada benim şatom var > > - eeee sonra?? > > -Atlara bineriz, av partilerine katılırız.. > > -eee, sonra? > > -en güzel viskileri içeriz > > - sonra?? > > -Şöminemizin karşısına geçeriz.. > > -eee?? > > - sonra da yatarız .. demiş İngiliz.. > > Kadın yeniden ağlamaya başlamış; > > -Allah kahretsin, bütün erkekler aynısınız,lanet olsun, aklınız > fikriniz yatakta.. demiş ve atmış kendini camdan aşağı.. > > 45. katta bir Fransız balkonda hava alıyor.. bi bakmış kadının biri > düşüyor, hemen kadını belinden yakalamış > -Napıyorsun? demiş.. > > Kadın ağlamaklı; > > -nefret ediyorum, yaşamak istemiyorum, hayat çok kötü.. demiş.. > > Fransız; > > -olur mu.. hayat çok güzel.. seninle Paris'e gideriz.. > > -eee, sonra?? > > -cafelerde otururuz.. > > -ee, sonra?? demiş kadın.. > > -şanzelizede otururuz.. > > - sonra?? > > -en güzel yemekleri yeriz.. en güzel şarapları içeriz.. > > -eee?? > > -sonra, müzeleri gezeriz, elele tutuşup Eyfel'e çıkarız.. > > -eee,sonra?? demiş kadın.. > > -ordan benim çiftliğime geçeriz.. > > -eee,sonra?? > > -yıllanmış bi şarap açarız.. > > -sonra?? > > -şarabımızı içeriz.. > > -eee?? > > -sonra da yatarız.. demiş Fransız.. > > kadın yine ağlamaya başlamış; > > -lanet olsun size.. bütün erkekler aynısınız, aklınız fikriniz > yatakta.. deyip kendini tekrar camdan aşağıya atmış... > > 18.katta Temel balkonda hava alıyor... bi bakmış kadının biri > düşüyor..yakalamış belinden hemen; > - ne ediysun?? demiş.. > kadın ağlamaklı; > > -yaşamak istemiyorum. . demiş.. > > Temel; > > -olur mu, hayat çok güzel daa.. demiş.. > > > > -seninle Rize'ye gideriz.. > > > > -ee, sonra?? > > > > -ee, çay toplaruk.. > > > > -ee, sonra?? > > > > -yaylaya çıkaruk.. > > > > -ee, sonra?? > > > > -ee, horon teperuk.. > > > > -ee,sonra?? > > > > -baktuk sıkılduk,deniz kenarına ineruk.. > > > > -ee,sonra?? > > > > -denize açıluruk.. > > > > -ee,sonra?? > > > > -ee, hamsi tutaruk.. > > > > --ee, sonra?? > > > > -hamsi tava yeruk.. > > > > -ee,sonra?? > > > > -hamsi buğlama yeruk.. > > > > -ee,sonra? > > > > -hamsikoli yeruk.. > > > > -ee,sonra?? > > > > -hamsili pilav yeruk.. > > > > -ee,sonra? > > > > -hamsi çorbası içeruk.. > > > > -ee,sonra?? > > > > -hamsi reçelu yeruk.. > > > > -ee,sonra?? > > > > -hamsili ekmek yeruk... > > > > -ee,sonra?? > > > > -hamsi çorbası içeruk.. > > > > - eeee, yani yatmıycak mıyız..? demiş kadın. > > > > Temel kadına bakmış; > > > > -Orospii!!! > > demiş, atmış kadını aşağıya... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:56 . |