![]() |
Windows XP Professional SP3 TÜRKÇE! - HAZİRAN
Windows XP Professional SP3 TÜRKÇE!
(Haziran Update Entegreli) Eklenenler Sadece Güncellemeler ve SATA desteğidir.Onun haricinde hiç birşey eklenip Çıkartılmamıştır.Güncelleme Yöntemi Hfsliptir.Kurulum Tamamen Katılımsızdır. Download Wupload [HIDE] 2011.part1.rar 2011.part2.rar [/HIDE] |
Teşekkürler elinize sağlık.
|
teşekkürler
|
Paylaşım için teşekkürler dostum.
|
Teşekürler
|
sağol kardeş
|
güzel paylaşım
|
teşekkürler
|
Ellerine sağlık
saolun |
Teşekkürler
|
teşekkürler
|
Teşekkürler.Eline emeğine sağlık arkadaşım.
|
teşekürler
|
teşekkürler
|
ellerine sağlık xp gibisi varmı vistayıda denedim win7 yide ikiside güzel ama xp dahada güzel :)
|
teşekürler ellerine saglık
|
eline sağlık
|
Teşekkürler
|
eline saglık
|
Teşekkürler
|
teşekkürler
|
teşekkürler
|
elinize sağlık çok güzel
|
Teşekkürler,ellerinize sağlık
|
Yükleyip deneyen varmı nasıl performansı iyimi acaba.
|
İşletim sistemini yapan yeniceri yakın arkadaşımdır,güvenle indirip kullanabilirsiniz.
Paylaşım 2 partlı olduğundan işletim sitemi cd boyutunda anladığım kadarı ile tüm partları indirip boyut cd ye alabilecek şekilde ise nero ile iso kalıbını 16x hızı ile cd ye cekiniz.16x hız tavsiyemdir.Bilginize sunarım. |
Teşekkürler
|
teşekkürler
|
emeğe saygı
teşekürler
|
ellerine sağlıkta usta da İDM ile inmiyor.yardım lütfen
|
Alıntı:
Direk indir linkler sağlam iki link için idm kullanmana gerek yok arkadaşım. |
Alıntı:
kolay gelsin |
teşekkürler
|
teşekküler
|
teşekürler kardeş...
|
teşekkürler
|
Merhaba Arkadaşlar,
Benim gibi işin biraz acemisi için detaylı bir anlatım yapabilecek varmı.2 part iso belgesi indirdim.Günceleme yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim Allah Rızası için biri anlatabilirmi. Şimdiden çok teşekkür ederim... |
Alıntı:
İndirmiş olduğun rar uzantılı dosyaları winrar programı ile masaüstüne çıkart sonra cd ve dvd yazma programı ile çıkarmış oldugunuz dosyayı bir cd veya dvd ye yazdırın işlem tamam. Sonra cd yi takıp pc nize formatı atın. |
Çok teşekkür ederim fakat çözemediğim 2 partan oluşması.İkinci partı atınca üstüne yazılsınm diyor.2 partta aynı isimde işte orayı nasıl yapacağımı bilemedim cahilliğime verip hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatman mümkünmü makinist kardeşim.
Anlayışına şimdiden teşekkür ederim. |
Teşekkürler
Teşekkürler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:08 . |