![]() |
E1 botlogo(açılış resmi)
newbild dosyasını ftp purogramıyla tmp içine atın değerini 755 yapın.
Easylogo v1.2 açın önce mavi sonra kırmızı ile kaydedin tam kapamaya gelip şimdi yeniden çalıştıra basın cihaz tekrar açıldığında resminiz gelecektir. By [hide][/hide] |
Easylogo v1.2 açın önce mavi sonra kırmızı ile kaydedin tam kapamaya gelip şimdi yeniden çalıştıra basın cihaz tekrar açıldığında resminiz gelecektir.1.mesajdaki ustanın yazdıklarını uygularsan mutlaka yaparsınız. By [hide][/hide] |
Paylaşım için teşekkürler dostum.
|
Easylogo v1.2 açın önce mavi sonra kırmızı ile kaydedin tam kapamaya gelip şimdi yeniden çalıştıra basın cihaz tekrar açıldığında resminiz gelecektir. By [hide][/hide] |
Vermis oldugunuz acilis resmi Pli-Imagede calismiyormu. Denedim bende olmadi install yapiyor fakat acilis resmi degismiyor. Bendeki image Pli cihaz Dreambox 500 s. Yazdiklarinizi bire bir uyguladim olmadi cevap icin simdiden tesekkürler.
|
Pli-Imagede denemedim ama çalışması lazım gemini 4.70 yüklü cihazda deneyipde veriyorum. kendi cihazımda test etmeden hiçbir dosyayı foruma eklemem.
resimli olarak foruma logo hazırlanışını ekledim ordan kendinizde yapabilirsiniz. |
emeğine sağlık
|
Ne yaptiysam PLI Imagede calistiramadim, saglik olsun sunumun icin tesekkürler.
|
resmi burdaki gibi ftp ile tmp içine atın.birkaç arkadaş olmuyor diye yazmış
ben resmini çekip ekledim. kaliteli resmi biçimlendirmeyide net yaparsanız görüntü güzel gelir. By By |
teşekürler
|
Easylogo v1.2 açın önce mavi sonra kırmızı ile kaydedin tam kapamaya gelip şimdi yeniden çalıştıra basın cihaz tekrar açıldığında resminiz gelecektir. [hide][/hide] |
[hide][/hide] |
|
e1-botlogo.FB.(açılış resmi)
[hide] [/hide] |
e1-botlogo.GS.(açılış resmi)
[hide] [/hide] |
e1-botlogo.bjk.(açılış resmi)
[hide] [/hide] |
e1-botlogo(açılış resmi)D
[hide] [/hide] |
Easylogo v1.2 açın önce mavi sonra kırmızı ile kaydedin tam kapamaya gelip şimdi yeniden çalıştıra basın cihaz tekrar açıldığında resminiz gelecektir. [hide] [/hide] |
sagulasin usta ellerine saglik
|
Emeğinize sağlık
Link'i yenilerseniz memnun olurum |
teşekkürler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:52 . |