![]() |
Gemini-4.70 KaYaCaN* Backup (NoTimeBomp)-22.12.2009
DM-500s Gemini-4.70 KaYaCaN* Backup (NoTimeBomp)-22.12.2009 . Backup Pazar günü hazırlandı ve 2 gündür test edildi ve foruma verildi. . Backupta Güncel olarak hazırladığım 4 uydulu setting yüklüdür. . Yeşil tuş eklentilerine hafızayı doldurmamak için gerekli pluginler eklendi. . Bu backupta Radyoları direkt sarı tuştan dinleyebilirsiniz. . Ayrıca HELP tuşuyla kanal listenizi ister alt alta ister yan yana yapabilirsiniz. . Backupa Blue Line 2 Vali skini eklenmiştir.Ayrıca açılış resmi olarak güzel bir manzara resmi eklendi. . A D U L T Buketine 0312 ile ulaşabilirsiniz.Güle güle kullanın arkadaşlar. . AÇILIŞ RESMİNİZ |
çok teşekürler @KaYaCaN* süper olmuş emeğine sağllık iyi paylaşımlar diliyoruz
|
tşk
üstad harbiden eline emeğine sağlık resimden belli bu işe nekadar değer verdiğin saygılar
|
emeğine sağlık usta
|
teşekürler ustad emeğine sağlık babam yükledi çok güzel olmuş iyi paylaşımlar
|
eline sağlık.En kısa sürede deneyeceğim.
|
emegıne saglık bende ogrenebılsem bır
|
arkadaşlar bu backup çok hızlı olmuş gerçekten güzel tavsiye ederim meğei geçen ustada teşekürler
|
Güle güle kullanın Gayet hızlı bir backupur.Deneyin derim.
|
Paylaşım için teşekkürler üstad. Emeğine sağlık. \~~
|
emeğine sağlık usta
|
Hemen yüklüyorum ustam
Teşekkürler |
eline saglık usta
|
Backup için teşekkürler.Emeğinize saglık.
|
Elinize sağlık kayacan kardeş.
Sizin yedeklerinizde bu alemde tek geçiliyor herdaim anladınmı. Kolay gelsin. |
Backup ta sorun var sınırım. Ben ebevyn şifreli bir kanalı açtığınızda 2-3sn de bir şifre istiyor.
|
Alıntı:
|
teşekkürler.
|
Alıntı:
Bunu birtek ben de mi yapıyor??? |
kullandığınız cccam dan kaynaklanır yayını aldığınız yere sorun bence
|
Alıntı:
|
backupla alakalı değil ustadın dedii gibi hata şunuda ekleyeim ben olsam cccam piro ccccam channelinfo ve providersi bunların yedeğini alıp kaldırırıım bakınız cccam çok daha hızlı açılacağını göreceksiniz
|
biz bu back upı hangi programla dreamboxa yüklücez. flash wizard ile yükleyebilirmiyiz?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu Resim Bilgivadisi.biz Tarafından Küçültülmüştür..Orjinal Halini Görmek İçin Tıklayınız. 693x519. Bu Resim Bilgivadisi.biz Tarafından Küçültülmüştür..Orjinal Halini Görmek İçin Tıklayınız. 696x512. NOT: yukledikten sonra cihazin fishini cikarip dakiniz resetlensin dye hepinize kolay gelsin nekadar kolay demi |
Alıntı:
Dedim ki ilk mesajımda cihaz 2-3sn de bir tekrar tekrar ebeveyn şifresini istiyor. Bu nedenle kilitli kanalları izlemek mümkün olmuyor. Ama yazılan cevapların benim söylediğim sorun ile yakından uzaktan alakası yok. Sorun bendedir inancıyla iki kere kendi makineme, bir kerede başkasının makinesine kurdum. Sonuç değişmedi. Kayacan görse çokta anlamıştı ama, ben anlamayanlar için tekrar anlatayım. - ebeveyn şifresini aktif yapın - adult paketinden herhangi bir kanala girmek için okeyleyin - şifreyi yazın 0312 - şimdi kanal açılmış olmasına rağmen 3sn ye sonra yeniden şifre soruyorsa backup sorunludur. Yok sormuyorsa bizim cihazlar bozuktur. |
arkadaşımız en kısa zamanda ilgilenecektir bildireceğiz kendisine
|
Gemini-4.70 KaYaCaN* Backup (NoTimeBomp)-22.12.2009 bu backup benim cihazımdada yüklü yazınızın üzerine bende deneme yaptım hiç bi rorun yok bende arkadaşım
|
ben 3 gündür yüklemişim bende de sorun hatta çok da hızlı diyebilirim
|
Slm Kayacan usta backupı veren linkte problem var herhalde dünden beri indiremedim teşekürler
|
şimdi denedim sorun yok usta sende sıkıntı olmasın sonra yeniden bir dene istersen
|
link sağlam sorun yok
|
usta,
bu image i com kablosuz ip üzeri yükleyebilirmiyim ? ftp baglantisi olmadan yani |
backupsuz yazılımı yokmu acaba no time bombun tabi
Hatırladığım kaadarıyla Önce yazılımın aslı atılır ardından da backup .... Saygılar |
Gemini 4.70 DM 500s NoTimeBomp İmage Buyrun...!!!
buyur yılmaz usta Denendi Çalışıyor NoTimeBomp Yes Clone Herkes Yükleyebilir... . |
teşekkürler
|
sagolasın ustam
|
bende cihazı yeni aldım yani 2 aydır kullanıyorum bu img le çok güzel ellerinize sağlık
kayacan ustam ben bu yazılımın açılış resmini kendim bir resimle değiştirebilirmiyim eğer olursa nasıl bir yol izleyeyim bu cihazı yeni yeni tanımaya başlıyorum saygılarımla |
üstat teşekkürler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:39 . |