![]() |
Klon Dreambox 800 lere orjinal image patch'lemek.
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
İstediginiz image'ı DM800'lere atabilirsiniz. Aşagıdaki yazacaklarımı doğru uygularsanız problem yaşamazsınız.
Önce eklentideki dosyayı indirin. Alıntı: 1- Her zamanki gibi box'umuza stop yaptırıp ip adresinden image'ı yüklüyoruz 2- Image'ı Seçtikten Sonra Flash diyoruz ve Finished gelene kadar Bekliyoruz. Bundan sonrası çok önemli : 3- Browser'i kapatmadan önce tekrar boxun ip sinden bootloaderimizi secip tekrar Flash diyoruz Ben Burada secondstage-dm800-72.nfi alıyorum. 4- Flash dedikten sonra Finished ekrani geliyor 5- Simdi box'umuzun fişini çikartıyoruz. 1 dakika sonra takıyoruz. 6- Boxumuza herhangi bir FTP programi ile baglanti yapalim. yanliz box hemen FTP ye bağlanmıyor. tekrar tekrar deneyin mutlaka girecektir. 3- 5 dakika gibi 7- Boxa FTP ile girdikten sonra lib\modules\***\extra ya giriyoruz ve vermis oldugum dosyadaki bcm7401.ko ve stb-core.ko dosyalari boxun icine atiyoruz ve üzerine hepsini yazdiriyoruz üzerine yazdirma bazen 2-3 dakika sürebilir acele etmeyin 8- Yükleme bittikten sonra CHMOD 644 veriyoruz 9- Hayırlı Olsun box'unuz Patch'lenmistır 10- Fişi çıkartıp takın ve ayarlarınızı yapın RESiMLi iSTEYENLEREDE ASAĞIDA EKLEDiM. Alıntı : gocaoğlan. Teşekkürler. |
Teşekkurler
Eklenmiş dosya aktif degil cevap yazdım yine olmadı |
indirmede mi sorun var tam olarak bilgi verirseniz yardımcı olayım
|
Evet
indirme sitesi ulkemizde mahkeme trafindan engellenms biz giremiyoruz baska browser la da girince indirme aktif olmuyor dger upload sitelerden verirseniz tesekkurler |
buyrun linki tiklayin
Link yenilenmistir.@sansar |
ilgi ve yarımlarınız ıcın cok teesekkurler
|
rica ederim ;) yardım ede biliyorsak ne mutlu bize
|
son olarak clone dm 800 e enuygun image hersey ıcıde onerecegınız bır ımage varmı acaba
tesekkurler |
orada ben bir sey diyemiyecem onun ustadları mesajını cevaplandarıcaktır en kısa zaman da ;) konuyu takip edin ama mutlaka cevap gelecektir
|
dosya yenilenmiştir bilgiizie kolay gelsin
|
tesekkurler deneyelim bakalim
|
teşekürlerr
|
teşekkürler
|
teşekkürler
|
teşekkürler başkan.