![]() |
Eski Msn Messenger ı açılmayanlar Buraya
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Windows Live Messenger 2009 zorunlu geciş sorunu
Çözüm 1 Windows Live Messenger 2009 zorunlu geciş sorunu Microsoft msn meseengerin son sürümü olan windows live messenger 2009 a 16 eylül itibarı ile gecişi zorunlu kıldı. msn messengere girmek isteyen herkese microsoft msn messenger 2009 u yükletmeye çalışacak.tabiki buarada msn niz çalışmayacak daha doğrusu açılıp kapanacak. aşağıda yazdığımız yöntemleri uygulayarak sizde bu sorunu aşabilirsiniz. [HIDE] 1- Masaüstüne gelin 2- Windows Live meseenger simgesine sağ tıklayım özelliklere girin 3- uyumluluk sekmesine tıklayın 4- uyumluluğu 2000 yapın 5- uygula ve kapat [/HIDE] Çözüm 2 Msn 8.5 ve Çoklu Açma Yamasını Ekten İndirip Eski Sürümün Üzerine Yüklemeniz Yeterlidir... Çözüm 3 Yok ben Yeni Sürümü kullanmak istiyorum Diyorsanız O zaman Aşağıdaki Lİnki Tıklayın.. Alıntıdır |
Teşekürler...
|
arkadaşlar sorunumu 8.5'e yükseltmekle çözdüm emeğinize sağlık... :)
|
tanksssssssss
|
teşekürler
|
yeni msn görebilirmiyim
|
Alıntı:
Buradan İndirebilirsin arkadaşım. |
çok teşekkürler
|
teşekürler
|
tesekkürler
|
mecburen yeni sürümü yükledim ama görüntülü konuşma yapamıyorum karşı tarafın ses ve görüntüsünü alıtyorum ama benim ses ve görüntüm yok ne yaptıysam olmadı yardım ederseniz sevinirim........
|
teşekkür...
|
bende yukledim hala acılmıyor
|
MSN oturum açma sorunu : hata kodu 81000306
Başlat / Çalıştır açılan pencereye regsvr32 Softpub.dll kopyalayın Tamam diyin.Çalışan msn messenger programını kapatıp tekrar açın. Sorununuz hala devam ediyorsa, dns cache nizi temizleyin Başlat / Çalıştır / cmd ipconfig /flushdns yazın enter layın |
bakalım bir...
teşekkürler... |
tesekkurler bende sılıcegım eskı yukleyecegım...
|
Bilgi için teşekkürler.
|
iyi açıklama
|
Güzel çalişma
|
bunu uyguladım ben ama bu sefer msn pulus calışmadı
buna cözum varmı sızce arkadaşlar mecburen 8.5 kurdum |
tskler
|
hemen deniyecem, tşk