![]() |
53 derece yeni yazılımı*02-06-09*
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
*02-06-09* tarihli 2. board TWİN yazılımıdır.
kullanıcılara hayırlı olsun. Twin cihazların açtığı kanallar. AB sat-- ok.ey Nova paketi-- ok.ey Ses wiw--ok.ey Ses on-- ok.ey Ses kanalları-- ok.ey Jsc sporlar-- ok.ey Show time-- ok.ey Art -- ok.ey Art sport ok.ey. |
yükleme talimatı ekliyorum...
loaderi açın. dosyayı seçin, çift yıklayın dosyaya,cihazın fişini takınız... yükleniyor !!!! cihazda illerleme göremezsiniz... yükleme bitti... cihaz açıldı. işlem bitmiştir... |
Paylaşım ileaçılan kanallardan birkaç resim ekledim...
buda benim kullandığım uydular. [/URL] [/URL] [/URL] [/URL] [/URL] [/URL] |
Paylaşım için teşekkürler üstad.
|
teşekkürler.eline emeğine sağlık.
|
emeğine sağlık
|
akşam JSC SPOR+4 maçı verdide bizi mahkum bırakmadı bazı şeylere, sağolsun ARAPLAR...
|
Teşekkürler MOKUR ustam.
|
NİLSAT W7 yeni gelen ORBİT paketleri...
11373 H 27500 Orbit Network Fashion TV Europe - Al Yawm - Al Safwah Cinema 1/2 - Arabic Series +4 - Fann Music Now - Super Movies +1 - NBA TV Pinoy Extreme - GMA Pinoy TV Europe GMA Life TV - MnL TV ***************************** 11411 H 27500 Orbit Network TV Max 1/2/3 - America Plus +2 Fox Sports Middle East - Cinema City Discovery Channel Middle East History Channel International The MGM Channel Middle East Playhouse Disney Scandinavia Arabic Series Channel - Trace TV Xtra Movies - Al Riyadiyah bakalım ilerdeki günlerde 53 derece paylaşımına gelecemki... |
11.ay yazılımıdır.(HDMİ TWİN hariç) bütün twinlere yükleyebilirsiniz...
11.ay yazılımı burada >>>>> loader burada >>> |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:15 . |