09.12.11, 21:07 | #1 |
Kulüpler* Ankaragücü'ne söz verdi
Ankaragücü Kulübü Başkanı Sami Altınyuya* Spor Toto Süper Lig'deki kulüplerin başkan ve yöneticilerinin* Ankaragücü ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden futbolcularla ilgilenmeyecekleri yönünde ''söz'' verdiklerini bildirdi.
Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılan Spor Toto Süper Lig'deki kulüplerin başkan ve yöneticilerinin* Ankaragücü Kulübü yöneticilerine* başkent ekibinden sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek ayrılan futbolcularla ilgilenmeyecekleri yönünde ''söz'' verdikleri bildirildi. Ankaragücü Kulübü Başkanı Sami Altınyuva* birliğin İstanbul'daki Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki ofisinde* Yıldırım Demirören başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda* ligdeki 17 kulübün Ankaragücü'nün bu zor gününde yanında durduklarını söyledi. ''Mehmet Ali Aydınlar'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 17 kulübün başkan ve yöneticileri* Ankaragücü'nün yanında yer aldı'' diyen Altınyuva* ''Toplantıda yapmış olduğum konuşmamda* kısa ve öz olarak kulübümüzün durumunu diğer kulüplerin başkanlarına anlattım. Bütün başkanlar bizi anlayarak* sahip çıkmak istediler. Bu nedenle de kulübümüzdeki sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden futbolcular ve ihtar çeken futbolcularla bugünden itibaren ilgilenmeyeceklerini* bu zor dönemde fırsatçılık yapmayacaklarını* bizim yaşadığımız durumun bütün kulüplerin başına gelebileceğini dile getirerek* camiamız adına bana söz verdiler. Bu anlamlı davranıştan dolayı bütün kulüp başkanlarına* TFF Başkanı Aydınlar'ın yanında teşekkür ettim. Ligdeki takımların bütün kulüp başkanlarına* 102 yıllık Ankaragücü'nün yanında yer aldıkları için teşekkür ediyorum. Bu 102 yıllık büyük camia* bu onurlu davranışı hiçbir zaman unutmayacaktır'' şeklinde konuştu. NTVSpor ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|